Böcker

I dag kom en liten leverans med böcker.
Några nya några gamla.

En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll i nytt smart format. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. ”Varför krångla till det?” menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig.


Lekfull, knasig och samtidigt pedagogisk versbok med målet att få barnen att kissa på pottan. En stor och rejäl pekbok med stadiga kartongsidor och med massor av skojiga bilder på både barn, monster, drakar och djur av alla de slag. En bok att bli glad av och att läsa om och om igen!



Lilla pussboken är en färgglad pekbok med roliga och tydliga bilder för de små barnen.På varje sida finns en teckning av ett djur med pussmun och texten ”pussa kaninen”, ”pussa grodan”, ”pussa fisken” etc. Och på sista sidan klädd med spegelfolie: ”Puss på dig!” (0-3 år)


Favoriterna Lilla bruna Barnharen och Pappaharen från den klassiska bilderboken "Gissa hur mycket jag tycker om dig" är äntligen här igen! Följ med dem ut på nya lekfulla äventyr – ett för varje årstid.Lilla bruna Barnharen och Pappaharen älskar alla årstider!
Mysig och rolig läsning för små och stora – året om!



Måste också säga att det är toppen när ni önskar saker som tex att vi ska lägga in produkter i vår webshop eller prisfrågor m.m Det är ju det som är menigen med bloggen att vi kan ha en dialog med Er =)

Kram Petra

Inga kommentarer till " Böcker "

Powered by Blogger