Maxomorra

Bra och lite sämre nyheter..
Allt Maxomorra hänger nu i butiken, kläderna är underbara. Men tyvärr kom inte riktigt allt vi beställt och det har varit sådan succé att hela kollektionen redan är slutsåld. Alltså kan vi inte heller göra några efterbeställningar, så det är alltså först till kvarn ;) Nästa sändning kommer i februari och då har vi dels beställt mera och Johan på maxomorra har beställt mycket mera så att efterbeställningar kan göras =)

Naturligtvis följde en top och ett par byxor med hem till vår dotter. När jag sen skulle ta kort så fick vi modellen Buzter med på köpet han var i mystagen.
Lovis är 8år och stl.134-140 passade jätte bra på henne. Ni kan klicka på bilderna för att få dom större.
Kram Petra

6 Kommentar till " Maxomorra "

Låtta sa...

Jätte fina kläder på en jätte fin tjej! Förresten vill jag gärna ha postlådorna,men hoppas det är okej om jag kommer nån gång nästa vecka och hämtar/betalar dom?!
Ha en underbar kväll.
Kramar Låtta

Calimero Familjebutiken sa...

Det är absolut inge bråttom med postlådorna, kom när det passar =) Föresten så hoppas jag att jag inte gjorde fel när jag slog in båda kläderna i samma julklapp, kom på det sen...
Kram Petra

Låtta sa...

Nej, du gjorde inte fel som slog in dom i samma paket,det var så jag ville ha det :-)
Ha en toppen-torsdag!
Kram Låtta

Anonym sa...

En liten fråga bara:

Jag vill ha en doktorsväska från Jabadabado,den i plåt med tillbehör i trä. Har ni någon sådan i butiken? Kollade eran ebutik men där hade ni inte nå´n.

/ Caroline

Calimero Familjebutiken sa...

Hej Caroline!

Japp doktorsväskan finns i butiken :) Ska försöka få in den på webbutiken också! / Calimero

Anonym sa...

Vad bra att doktorsväskan finns hos er! För minn skull behöver ni inte lägga in den i webbutiken, jag ska försöka ta mig till Sågmyra snart, kanske redan till helgen.

/ Caroline

Powered by Blogger