Nu ni!

Känner att jag måste svara på en kommentar i förra inlägget med ett helt eget inlägg. Där det står att det bjuds på något gott om vi bloggar varje dag under chefernas semester. Svag som jag är för allt som innehåller socker, och andra diverse onyttigheter ( som jag antar att det gäller?) så kan jag ju inte annat än acceptera denna utmaning! Jag laddar för en hel veckas bloggande nu! Hur laddar jag då upp inför denna utmaning tänker ni kanske då? Tänk Rocky i Rockyfilmerna. Jag i svettband, jaabbandes, joggandes, svettandes. Det är allvar nu, it`s on!

Nu till andra allvarligheter:
Äntligen har vi fått in lite utav villervallas härliga manchester! Kjolar, byxor klänningar och ärmlösa dresser har kommit än så länge. I färgerna rött och svart. Lovely! Vi har även fått in påfyllnad utav andra diverse vv kläder. Fler tights, bodys och även lite plyschbyxor.

Nu ska jag gå och grädda pannkakor, i sann Rockyanda!
Kramar Maria B

7 Kommentar till " Nu ni! "

Anonym sa...

Härligt !!! Kanske dags att jag planerar vad som ska bjudas på.... heheheh, något gott det ska jag se till att det blir !!!

Anonym sa...

Jag tror jag kan lista ut vem den anonyma är........ hahahhahha

Calimero Familjebutiken sa...

Jag har nog också mina aningar :)
Men busigt och trevligt är det !!
Snälla,busiga människor med överraskningar är det bästa jag vet! Dessutom har det åtminstone fått fart på en i personalen iallafall ;)
Kram till den anonyma

Calimero Familjebutiken sa...

Glömde skriva Petra men det var nog inte så svårt att gissa hi,hi

Anonym sa...

Jag kommer att hänga på Calimero varje dag för jag hatar att inte veta och blir så sjukt nyfiken ! Vill också ha gotta : )
Anar lite vem det kan vara, men jag brukar ha fel !!!
Åsa

Stina sa...

Haha...Tänk om du bara får en kola då...du Maria?

Anonym sa...

haha om någon tar sig tiden att åka ÄNDA hit för att ge oss (jag har räknat med kvanrström, måste bara informera henne om det också:), en kola så blir jag glad för det med, jag är inte svårflörtad jag heller! /Maria B

Powered by Blogger