Det slår liksom aldrig fel

Idag kom det ett jätte pall från IB Laursen med helt underbara saker på! Jag är matrealist ut i fingerspetsarna och just denna laddning har jag väntat länge på! Bland annat så har jag siktat in mig på ett par så söta ljusstakar/lyktor, vad säger man egentligen om små saker man kan ha värmeljus på? I allafall så kom det små sånna i zink, formade som lotusblommor. Dom skulle sitta som handen i handsken på mitt vardagsrumsbord! Det kom också fina smöraskar i glas, lite mer porslin, fina ljusstakar i smide, de fina porslinskannorna har kommit in igen i både rosa och vitt. Och en massa massa mer! Ska försöka leta på lite bilder så ni får se!


Vad jag menar med "det slår aldrig fel" är... När jag precis packat i mega pallen så ropar Petra - Nu kommer en lastbil till! öhh va? skojar hon? Då kommer nästa stoora pall! Fick släpa med mig pallen ut för att kunna plocka av den. Det var iaf från Different Design. En annan efterlängtad pall. Har inte ens hunnit börjat kolla igenom den än. Men vet att det är en massa gobitar med på den också:) Kommer det en pall så kan du slå dig i backen på att det kommer en till samma dag! men roligt är det!


Ib Laursen är ju som sagt ett danskt företag, och alla följesedlar är på danska. Mycket roligt språk det där. Fråga Petra hon är en fena på danska ;)


Kramar Maria B

2 Kommentar till " Det slår liksom aldrig fel "

Anonym sa...

ÅÅÅÅ va roligt, nu måste jag ta mig i kragen och komma ner till er. Det är väl paradiset för dig nu ! Det är mycket Åsa vill ha.
Kram, kram från Åsa

Stina sa...

Petra og jeg kan tale lidt dansk.
Maria kan grine lidt da.;-)
Knus Stina

Powered by Blogger