Massageljus

 Nu finns
UNITED massage & doftljus i vår butik. Tänd ljuset och använd det smälta vaxet som massageolja.

De positiva hälsoeffekterna av massage är nästan obegränsade - från att lugna värkande muskler till att vårda en kärleksfull relation.

Ett bra sätt att varva ner efter en hektisk dag.

Tänd ljuset, låt en pöl av olja bildas (ca 15 min) och doppa i fingret. Oljan är inte för varm även när ljuset är tänt, och oljan förblir flytande på fingertoppen.

Massera och njut!

United Massagljus är gjorda av ekologisk soyavax, europeisk rapsolja och etiskt framställd palmolja. Doften tillsätts med några droppar doftolja som representerar platsen på burken.

Ljusen är helt vegetabiliska och innehåller inga konserveringsmedel, ingen parrafin djurprodukter eller andra konstiga tillsatser!

Burkarna är 100% nerbrytbara. Plåt är helt återvinningsbart! Glaset inuti är godkänt av livssmedelsverket, fyll med dryck och nyttja vidare.

Hälsoeffekterna av massage är närmast oändliga - från lindring av muskelsmärtor till boosting av ett kärleksfullt förhållande. Tänd ljuset och låt vaxet smälta, doppa fingret i oljan som bildats av vaxet och smörj in kroppen för en helt unik upplevelse! Tänd och släck ljuset så ofta du vill!

Rekommenderas varmt!
En jättefin julklapp!


/ Calimero

Inga kommentarer till " Massageljus "

Powered by Blogger