Dan före dopparedan!

Så blev det dagen innan julafton. Det går lika snabbt varje år. Man tänder första adventsljuset och tycker att det är sååå långt till julafton, sen helt plötsligt så står man här, dagen innan, och undrar vart tiden tog vägen egentligen? Alla är ute och gör dom sista rycken. Sista klapparna och resten utav maten. Jag är nog ganska klar med allt. Men än kan det ju hända att det slinker in något mer under granen:) Tur att man jobbar där man jobbar! Och har ni glömt något så har vi öppet till klockan 19.00 idag med:)

Nu ser jag mest fram emot kvällen. Kvällen innan jul är alldeles speciell för mig. När man slår in dom sista julklapparna. Gör skinkan (inte i år dock), ser julfilmerna på tv:n, äter en massa gott. Då njuter jag för fullt. När alla gått och lagt sig, och man är ensam vaken, det är alldeles tyst och man får smyga med det sista. DET är jul för mig. Det sitter nog i sen jag var liten, när jag och mamma var uppe och pysslade sent dagen innan. Hon hoppades nog mest på att jag skulle gå och lägga mig så hon fick göra klart och gå och sova någongång haha! Men icke, jag älskade varje minut:)

Jag hoppas att ni alla får en härlig jul, med massor av kärlek, god mat och mys och glömmer bort allt vad stress heter i några dagar!

God Jul / Maria B

2 Kommentar till " Dan före dopparedan! "

m i l l a h . s e sa...

God Jul till er oxå!

Malin P sa...

God Jul Och Ett Gott Nytt År Önskar Vi Er!!

Powered by Blogger