TÄVLING

Hallå Calimerovänner!
Känns som dom senaste tävlingarna hamnar på facebook så nu hamnar den här på både blogg och fb. Kan vara ett bra sätt att se var ni föredrar att titta :)
Vi lottar denna gång ut denna jacka från Villervalla i vuxenstorlek XL.

Men för att delta så har vi såklart lite krav ;)
Vi önskar att ni skriver en sak som en bra med Calimero och en sak som ni önskade kunde bli bättre. Ni kan skriva här på bloggen eller på fb. Om ni delar tävlingen på er blogg eller på facebook så har ni en extra lott! Tävlingen pågår till söndag den 12 maj vinnare presenteras på måndagen.

Lycka till!
Ser framemot att ni puttar oss åt rätt riktning :)

Trevlig helg!

Kram
Calimero

3 Kommentar till " TÄVLING "

Eija sa...

Det bästa med Calimero är att jag har relativt nära till Sågmyra, så jag kan besöka er efter att först ha tittat igenom webb-butiken och hittat allt jag vill köpa.
Det "sämsta" är att jag åker till er alltför sällan, så jag missar en massa erbjudanden IRL.

Susanne sa...

Härligt med en tävling för "vuxna" ;) Det som är så bra med Calimero är att ni har lyckats med det perfekta konceptet för en butik, iaf för mig :D sjukt snygga och funktionella barnkläder och heminredning! Sedan att personalen är super gör ju inte saken sämre.. Ni alla är verkligen tillmötesgående och vet verkligen vad Serviceminded innebär. Jag brukar ofta muttra över folk som har som arbete att vara glad och tillmötesgående, fast är raka motsatsen, borde byta jobb. Men det märks verkligen att ni brinner för erat jobb! Och något ni kan förbättra.. Hmm..Svårt. Men ett tag vet jag att jag tyckte det var lite rörigt att "hitta" bland kläderna. Jag tror att det var rea och klädmärkena fanns på olika ställen. Jag förstår att det måste vara svårt med så mycket kläder, men det är ju samtidigt då det måste vara lätt att hitta och bra strukturerat! Märkena för sig och det son är på rea på ett och samma ställe ;) gillat och delat på FB också förresten. Trevlig söndagkväll på er!

Therése sa...

Det bästa med Calimero är Ni som jobbar där. Eran kundservice är oslagbar och Ni gör det lilla extra. Lägger undan en vara som man inte lyckats hämta förns efter över 1 månad. Men den ligger ändå där och väntar. Man känner sig uppskattad som kund hos er. Det enda negativa är nog att ni alltid har så mkt fint att det är svårt att välja vad man ska köpa med sig hem. Självklart så delar jag även tävlingen på fb och gillar så klart

//Therése H i Falun

Powered by Blogger