Allt möjligt...

Vi håller just nu på att bygga om på Calimero och allt är en salig röra, men det blir toppen när det blir klart:) Klädavdelningarna (ordinare & outlet) kommer att ligga brevid varandra och dessutom blir ytan större. Lite nya märken och lite större storlekar kommer ni att finna när vi är klara. Inredningsavdelningen har också fått lite större yta. Vi har börjat att få in lite vår och just nu finner ni detta ljuvliga porslin från Miljögården hos oss.

Jag tror också på ärlighet och endel av er kunder vet redan att vi kämpat på lite på den privata fronten. Ber er fortsätta ha lite överseende med oss då vår resa aldrig tycks ta slut. Vi är så tacksamma över alla underbara kunder Ni betyder mycket för oss för det är just på jobbet vi hämtar andan en stund från allt det tunga.

Vill också passa på att Välkomna två fantasktiska människor som hamnat på Calimero :) Numera hittar ni inte bara mig och Magnus utan Linn & Zandra vilket är toppen !!! Sen har vi go Maria på ett hörn också men hon står i sommar inför ett nytt äventyr, att bli förälder.Vi ska få en Calimero bebis!

Var rädda om varandra och ta gärna en tur till Calimero det gör oss gott :) !

Kram Petra

Inga kommentarer till " Allt möjligt... "

Powered by Blogger